Werken bij Nafite

werken bij Nafite

Bij Nafite Zijn we dagelijks bezig de bedrijfsprocessen van onze klanten te digitaliseren en optimaliseren. Hierbij maken we gebruik van het revolutionaire No-Code ontwikkelplatform Betty Blocks. We doen dit vanuit Veenendaal, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant.

Nafite is een snelgroeiende, platte organisatie met korte lijnen. Wij zijn professioneel en beschikken over een gezonde dosis humor. Er is bij ons veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Hiervoor faciliteren wij de juiste trainingen en ondersteuning om van jou echte “Betty-Weter” te maken.

Bij Nafite zijn we niet vies van bijzondere Nafite-Events waaronder een jaarlijkse zeildag op het IJsselmeer, een Barbecue wanneer de zon schijnt en een kerstdiner om de grillige maanden door te komen. Tot slot is er altijd ruimte voor een potje tafeltennis.

Wil jij werken bij Nafite? Je inzetten om samen met onze klanten applicaties met impact te ontwikkelen en bedrijfsprocessen te verbeteren en optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onderstaande vacatures. Staat jouw ideale vacature niet vermeld maar zie jij kansen? Dan laten wij ons graag verrassen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie!

BE SMART
BE PART OF US.