Stappen naar No-Code succes

Bij Nafite zijn we dagelijks bezig om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren. Dit doen we met behulp van Betty Blocks No-Code software. Een groot voordeel van deze No-Code software is dat het zwaartepunt van applicatie ontwikkeling niet meer bij gedetailleerd programmeren ligt. Uw applicatie bouwen wij samen op basis van bouwblokken, welke continu geactualiseerd worden zodat uw applicaties altijd up to date zijn. U communiceert direct met onze consultants op bedrijfsproces niveau. Nafite is een officiële Betty Blocks partner.

.

No-Code | Innovatief, snel en voordelig

Nafite ontwikkelt applicaties op basis van Betty Blocks No-Code. No-Code is een ware revolutie op het gebied van bedrijfssoftware ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat business-applicaties veel sneller opgeleverd kunnen worden met een minimum aan handmatig programmeren, en een beperkte investeringen in training en implementatie.

Uw applicatie wordt gebouwd op basis van modellen en bouwblokken. Deze objecten worden continu geactualiseerd zodat applicaties altijd up to date zijn. Het gedetailleerd programmeren is al gedaan tijdens het ontwikkelen van de bouwblokken. Dit versnelt de doorlooptijd aanzienlijk en levert een significante kostenreductie op. Met Betty Blocks No-Code software zijn wij samen met u in staat om binnen een fractie van de tijd tot het gewenste resultaat te komen. Een korte Time To Market en een optimale Return On Investment.

Betty Blocks No-Code software biedt de mogelijkheid om naar behoefte zelf te ontwikkelen aan uw applicatie. Dit noemen we citizen development en draagt bij aan de flexibiliteit van uw organisatie. Nafite biedt trainingen aan, zodat u zelf snel in staat bent aanpassingen of uitbreidingen te doen aan uw applicaties.

Betty Blocks kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere applicaties zoals, SalesForce, Pipedrive, SAP, Oracle, Google Suite, Exact, en MailChimp. Bij Nafite is veel kennis en ervaring op het gebied van pakket implementaties aanwezig. Wij adviseren u graag!

Vergeleken met traditionele ontwikkeling

0%
KOSTEN
0%
TIJD

SMART BUSINESS APPLICATIONS
NEW TECHNOLOGY AND BUSINESS KNOWLEDGE.